ChuWi Forum»Forum Chuwi Tablet Discussion Chuwi Hi10 HI10 Pro Z8300 wrong bios Help?

Follow Us

HI10 Pro Z8300 wrong bios Help?

[Copy link]

Schooter|Post time:3-13-2017 01:49:20 View:644|Reply:13

Hackerjac| Post time 3-9-2017 01:32:00 | Show all posts
Schooter replied at 3-9-2017 10:12
Ok now Android is on my Tablet without Remix but now i cant start with windows at begin i have only  ...

That is curse you used flash.json insted of flash_no_erase.json, you need to reinstall Windows, don't worry, it won't delete Android, if you use the provided install files
I do NOT work for Chuwi. Please DO NOT pm or email me with problems you may have!
Reply Support Not support

Use magic Report

Schooter| Post time 3-9-2017 01:44:43 | Show all posts
when i boot from usb stick i have acpi_bios_error
Reply Support Not support

Use magic Report

Hackerjac| Post time 3-9-2017 03:27:59 | Show all posts
Schooter replied at 3-9-2017 10:44
when i boot from usb stick i have acpi_bios_error

I have seen that a couple of times on my Hi12 and HiBook Pro, and found a solution, well it work on my 2 tablets

1: inset USB stick with Windows
2: Boot tablet normal (don't press F7)
3: Now the selection screen should come up with Android logo, and a big blue W (on my 2 it does)
4: select the W, it should then install Windows
I do NOT work for Chuwi. Please DO NOT pm or email me with problems you may have!
Reply Support Not support

Use magic Report

Schooter| Post time 3-13-2017 01:49:20 | Show all posts
ok thats working and windows is now installt and i have both systems running..... but now i have in android and in windows a problem with touchscreen.
1cm of the top i cant use the screen. windows say is aktivatet.
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

12
Return to list
Quick Reply To Top Return to the list