ChuWi Forum»Forum Chuwi Notebook Discussion Chuwi Lapbook 14.1 Chuwi Lapbook 14 stuck in boot loop, randomly powers ...

Follow Us

Chuwi Lapbook 14 stuck in boot loop, randomly powers off

[Copy link]

black_jacques|Post time:5-31-2017 14:58:08 View:1170|Reply:37

Notinherd| Post time 5-16-2017 10:24:20 | Show all posts

Thank you! Now everything ok
I don't understand why this version not published yet?
Reply Support Not support

Use magic Report

Ernst| Post time 5-17-2017 14:02:55 | Show all posts
Please PM me with the link. Got a useless LapBook 14.1 here...
Reply Support Not support

Use magic Report

Sasner| Post time 5-23-2017 00:19:36 | Show all posts
Please PM me with the link also. I'm too experiencing the bootloop problem. Is there a reason why you don't post the link publicly?
Reply Support Not support

Use magic Report

Hackerjac| Post time 5-23-2017 01:38:12 | Show all posts
Sasner replied at 5-23-2017 09:19
Please PM me with the link also. I'm too experiencing the bootloop problem. Is there a reason why yo ...

PM with link is sent

Yes there is a reason, i'm not allow to post it public
I do NOT work for Chuwi. Please DO NOT pm or email me with problems you may have!
Reply Support Not support

Use magic Report

Sasner| Post time 5-23-2017 04:14:34 | Show all posts
Thank you for the link!
Reply Support Not support

Use magic Report

Ernst| Post time 5-29-2017 05:47:25 | Show all posts
Edited by Ernst at 5-29-2017 05:50

Thank you for the link.

Will try and let everyone know the result.
Reply Support Not support

Use magic Report

StevenB| Post time 5-29-2017 06:02:15 | Show all posts
Hey together,

the problems mentioned before also occur on my Lapbook. Can you also PM me with the new/alternative UEFI, Hackerjack?

Thx in advance,
Steven
Reply Support Not support

Use magic Report

Hackerjac| Post time 5-29-2017 09:00:50 | Show all posts
pm sent with link
I do NOT work for Chuwi. Please DO NOT pm or email me with problems you may have!
Reply Support Not support

Use magic Report

StevenB| Post time 5-29-2017 23:09:07 | Show all posts
thank you! the update worked great!
Reply Support Not support

Use magic Report

marcosmjd| Post time 5-31-2017 14:58:08 | Show all posts
Hi!

I have found exactly the same behavior from the first time I used my lapbook. No answer from Chuwi's support.
Hackerjac, could you please PM the new BIOS?
Many thanks in advance
Marcos
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Quick Reply To Top Return to the list