Chuwi Hi10 Pro Clicking Sound - Chuwi Hi10 - ChuWi Forum - Forum.chuwi.com
ChuWi Forum»Forum Chuwi Tablet Discussion Chuwi Hi10 Chuwi Hi10 Pro Clicking Sound

Follow Us

Chuwi Hi10 Pro Clicking Sound

[Copy link]

Bimatmaja|Post time:5-31-2017 02:40:06 View:238|Reply:4

Hi everyone, i'm from Turkey. I have this tablet, Hi10 Pro, and got bricked because of corrupted BIOS. I already reprogram it using CH431A stuff, and everything went well, except the tablet still wont to turned on. I already disconnect the red wire, tried to soldered again, and there was clicking sound from processor. But went i i pressed the power button again, its gone, and still the screen wont show up. Can anybody fix this?
Reply

Use magic Report

Hackerjac| Post time 5-30-2017 19:43:32 | Show all posts
And you are sure you used the right bios file when reflashed the chip ?

What is the serial nr on your tablet
I do NOT work for Chuwi. Please DO NOT pm or email me with problems you may have!
Reply Support Not support

Use magic Report

Bimatmaja| Post time 5-30-2017 22:41:48 | Show all posts
Actually maybe, because I just found one on the techtablet.com, Emily posted there, and it uses same chipset as mine, z8350. My serial number is HQ64G42161209235
Reply Support Not support

Use magic Report

emily| Post time 5-31-2017 01:16:08 | Show all posts
Bimatmaja replied at 5-30-2017 22:41
Actually maybe, because I just found one on the techtablet.com, Emily posted there, and it uses same ...

Hi, friend
I didn't publish Bios for Hi10 Pro Z8350 (H). I just sent you message with Bios for your tablet, please check it again.
Reply Support Not support

Use magic Report

Bimatmaja| Post time 5-31-2017 02:40:06 From the mobile phone | Show all posts
Okay, thanks emily, i will try to flash it again and see what will happen.
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Quick Reply To Top Return to the list