ChuWi Forum»Forum Chuwi Notebook Discussion Chuwi Lapbook 14.1 black screen after changing bios settings

Follow Us

black screen after changing bios settings

[Copy link]

darkstewie92|Post time:9-17-2017 11:41:31 View:129|Reply:6

hello guys, i' ve tried to enable fastboot on  my lapbook 14.1. Windows booted correctly the first time, but now i cant even see the bios(no chuwi logo, just a black screen). anyone knows if there is some way to set default bios settings? i could try to do it blindly if somone can provide me the right sequence.
Reply

Use magic Report

manonegra222| Post time 8-18-2017 14:24:00 | Show all posts
1. With the device with the battery charged press the power button for 30 seconds. 2. release and pulse 3 times. 3. Finally, connect the charger and try to turn it on.
Chuwi Moderator
Reply Support Not support

Use magic Report

darkstewie92| Post time 8-18-2017 14:47:00 From the mobile phone | Show all posts
Thanks for the fast reply. That doesn't seem to work, maybe I'm doing something wrong. Does the battery needs to be fully charged?
Reply Support Not support

Use magic Report

manonegra222| Post time 8-19-2017 00:10:01 | Show all posts
Edited by manonegra222 at 8-19-2017 09:16
darkstewie92 replied at 8-18-2017 23:47
Thanks for the fast reply. That doesn't seem to work, maybe I'm doing something wrong. Does the batt ...

The three pulses, after the 30 seconds pressed, must be short, 1/2 second and the last to try to start, about 3-5 seconds. The battery is just to be sure it has charge to start
Chuwi Moderator
Reply Support Not support

Use magic Report

darkstewie92| Post time 8-19-2017 01:09:31 From the mobile phone | Show all posts
When I do the 3 pulses, the led on the side becomes purple. When I do the last try, the power led on the keyboard turns on for an half second and then it goes off again. But the screen won't turn on. Do you think I'm doing something wrong?
Reply Support Not support

Use magic Report

tom55day| Post time 9-17-2017 01:44:24 | Show all posts
wrong bios version has been flash only option buy flasher and follow my guide.
Reply Support Not support

Use magic Report

Hackerjac| Post time 9-17-2017 11:41:31 | Show all posts
tom55day replied at 9-17-2017 10:44
wrong bios version has been flash only option buy flasher and follow my guide.

Huh, whaere do you come up with that, OP eplained that he/she changed a setting in bios, not flashing anything
I do NOT work for Chuwi. Please DO NOT pm or email me with problems you may have!
Reply Support Not support

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Quick Reply To Top Return to the list