Dragi utilizatori chuwi

Am observat o multitudine de probleme cu utilizarea linuxului.Problema este următoarea din cate am constata ați folosit opțiunea de a transforma procesorul Intel in nuc.In acel moment pierdeți toutch și niște funcții trebuie sa vă gândiți bine la acest lucru că revenirea la normal este foarte grea.Solutionarea este următoarea trebuie să cereți suport de la Intel.Pe situl lui Intel găsiți o rubrica special pentru așa ceva.Transformarea in nuc aduce modificări majore în biosul procesorului.

Can you explain exactly how to do that? so other users can know next time they have problems??
Do they write to intel?

Chuwi a folosit procesorul Intel j 4125 pe o gama de produse mai mare.Este un procesor foarte bun daca intrați pe internet veți găsi că sa fabricat foarte multe mini PC Nuc .Exista mai multe programe care te obliga sa transformi procesorul in nuc.Structura ARM este RiSC.Diferenta între X86(licență Intel) pentru Windows setul de instrucțiuni al procesorului este activ totalul.Structura ARM folosește un sistem redus de instrucțiuni.In momentul in care l-ai transformat in nuc e lesne de înțeles că vei pierde unele funcții pe care le ai in Windows.Toti producătorii de bios au următoarea opțiune.Scoti bateria de placa( contactul ) timp de 10 secunde și biosul își va reveni la parametrii din fabrica.Apoi reinstalezi windosul.Primul lucru când cumperi un laptop un mini PC cumperi și un stil memorie de 32gb cel puțin că sa ai o copie curata de revenire la parametri de fabrica.La instalarea prima data a sistemului de operare Windows in cere un mod expres sa faci acest lucru pentru a nu avea probleme.Cel mai bine când vreți să folosiți anumite funcții profesionale studiați foarte bine problema sau cereți ajutor de la persoane calificate.

joi, 14 mar. 2024, 03:38 Maria Isabel via CHUWI | Official Forum <notifications@chuwi.discoursemail.com> a scris:

Mă scuzați am uitat sa va spun că Windows IOT este pentru ARM

joi, 14 mar. 2024, 08:42 Dan <grigorescudan123@gmail.com> a scris: